Producten & Diensten

Wij beschikken over een ruim assortiment aan beveiligingsdiensten en ISO gecertificeerde produkten die voldoen aan internationale standaarden. Secas werkt bovendien nauw samen met bonafide partners die hun vakmanschap al lang bewezen hebben.
Tevens ontwerpen, leveren en installeren wij van de meest eenvoudige basissystemen tot geheel geïntegreerde beveiligingsnetwerken. Wij stelllen hoge eisen aan de installatie van het beveiligingssysteem zodat u kunt rekenen op een betrouwbare detectie.
Secas maakt kwaliteit bereikbaar.

Meldkamer

1x24 uur per dag monitoren onze centralisten de alarmmeldingen van uw woning of bedrijf. Zij maken daarbij gebruik van professionele apparatuur die het mogelijk maakt op elke onregelmatigheid te reageren en daar waar nodig de securityteams van Secas uit te sturen.

Security

Wij hebben verspreid over Paramaribo 3 locaties van waar onze guards kunnen uitrukken. De locaties zijn gelegen aan de Louiselaan (Noord), Laan van Louisehof (Kwatta) en Jagernath Lachmonstraat (Zuid).

Technische dienst

Wij zijn gedreven om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de security branche. Om topkwaliteit te bereiken in onze dienstverlening wordt ons technisch team regelmatig vakkundig opgeleid.

Persoonsbeveiliging

Voor persoonsbeveiliging bent u bij SECAS aan het juiste adres. Met ons uitstekend opgeleide personeel bieden wij de juiste balans tussen veiligheid en privacy. Voor politici, directieleden of artiesten; voor verschillende situaties hebben wij verschillende oplossingen. Bij SECAS kunt u rekenen op discretie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Brandveiliging

Ons systeem waarbij verschillende rookmelders zijn aangesloten op onze meldkamer, kan levensreddend zijn. Want als u dacht dat u zélf wakker wordt bij brand, moeten wij u hierbij uit de droom helpen. Bij brand komt koolmonoxide vrij, een reukloos gas dat zich snel verspreidt. Van dit reukloze gas gaat u steeds dieper slapen, totdat u in coma raakt. Met alle gevolgen van dien.
Met de SECAS Brandbeveiliging gaat bij een zekere rookontwikkeling het alarm af, en zien wij in de meldkamer direct dat een van de rookmelders geactiveerd is. Wij maken onmiddellijk contact met u, en indien nodig met de brandweer. Ook wanneer u niet thuis bent een prettig idee.

Medisch alarm

Bent u alleenstaand, hulpbehoevend of op leeftijd, maar wilt u toch zelfstandig blijven wonen? Dat kan. Het Medisch Alarm Systeem is een medisch follow-up systeem, aangesloten op de meldkamer. Mocht er iets met u gebeuren, dan drukt u eenvoudig op een knop. In onze meldkamer verschijnen direct alle relevante medische gegevens, én wie wij voor u moeten waarschuwen. Dat kan een familielid zijn, een arts of andere hulpverlener. Een veilig gevoel, ook voor uw naasten!
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Alarmsystemen

SECAS biedt diverse alarmsystemen. Van het eenvoudigste basispakket tot uitgebreide systemen met moderne technische snufjes: SECAS maakt kwaliteit bereikbaar.
Wij blijven steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de wereld van beveiliging, en passen die vervolgens toe op de Surinaamse situatie. SECAS stelt ook hoge eisen aan de installatie van het systeem. Zodat valse meldingen beperkt blijven, en u kunt rekenen op betrouwbare inbraakdetectie.

Glasfolie

Glasfolie is een sterke, doorzichtige polyester folie, die de eigenschap heeft om glas bij breuk of zelfs een explosie bij elkaar te houden. Dat voorkomt dat inbrekers ongehinderd uw pand binnenkomen, en minimaliseert ook het risico op (rondvliegende) scherven. Glasfolie werkt niet alleen inbraakvertragend, maar ook brandvertragend. Het is onzichtbaar en gemakkelijk schoon te houden. Onmisbaar in een omgeving met kleine kinderen of ruimtes met veel glas, zoals winkelpanden en kantoren. Bovendien weert glasfolie zonlicht, en bespaart u op die manier in uw energie rekening.

Toegangsbeveiliging

Voor diverse grote bedrijven verzorgt SECAS de Toegangscontrole. Het gaat dan zowel om persoonscontrole als controle van voertuigen. Dat kan met pasjes, slagbomen, toegangscodes of zelfs identificatiemethoden op basis van unieke lichaamskenmerken zoals de vingerafdruk. Dankzij onze geavanceerde software, zijn uitgebreide netwerksystemen voor diverse locaties mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat!

Camerabewaking

Ook wat betreft onze camerasystemen hebben we beslist een systeem dat passend is voor uw situatie. Van een installatie met één camera, tot een internationaal netwerk waarbij u kunt zien wat er gebeurt in uw filiaal in Nederland. De geavanceerde apparatuur kan waarschuwen wanneer iemand voorbij loopt, over uw schutting klimt of een pakketje achterlaat, en zelfs tellen hoeveel auto’s er voorbij rijden. U bepaalt wat u wilt zien!

Brandkasten

Een alarminstallatie aangesloten op de meldkamer, garandeert dat onze beveiligers binnen 15 minuten na het eerste alarmsignaal in uw pand aanwezig zijn. Toch raden wij daarnaast ook brandkasten aan, voor de waardevolle zaken in uw huis of kantoor. We denken dan aan laptops of hard drives, maar ook sieraden en geld kunnen hierin bewaard worden.
Een brandkast is een extra ‘obstakel’ voor een insluiper. En omdat hierdoor méér tijd nodig is om bij uw kostbaarheden te komen, kan de schade aanzienlijk beperkt blijven. Uiteraard zijn uw kostbaarheden in een brandkast ook beschermd bij brand. Bij SECAS kunt u diverse modellen en merken verkrijgen. Als ú ervoor zorgt dat uw spullen niet voor het oprapen liggen, dan zorgen wij voor de rest!