SECAS staat midden in de maatschappij, en weet wat er speelt in de samenleving.
Een goede beveiliging werkt preventief. Daarom hebben we een nauwe samenwerking met het Korps Politie Suriname, en met andere beveiligingsinstanties.

Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid, hebben we de stichting Impact opgericht (www.impactsuriname.org). Het doel van deze stichting is om jongeren te stimuleren hun opleiding af te maken, ‘nee’ te zeggen tegen drugs en tienerzwangerschappen te voorkomen. Want de basis van criminaliteitpreventie, is de jeugd. Sinds 2010 heeft Impact ook een talkshow op de televisie.

SECAS vindt het belangrijk te investeren in haar personeel. Daarom organiseert SECAS voor alle medewerkers regelmatig trainingen, zowel intern als extern. Dat kan gaan om administratieve trainingen, technische opleidingen, gevechtsporten of teambuilding.

Ons bedrijf

Het dynamische beveiligingsbedrijf SECAS wil in Suriname een betrouwbare marktleider zijn op het gebied van effectieve oplossingen die de veiligheid garanderen. Door een strategische marketing en met medewerkers die uitblinken in hun vakgebied én in klantgericht handelen, willen wij betaalbare topkwaliteit aanbieden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog aangeschreven. Wij streven met passie naar een duurzame ontwikkeling en maximaal resultaat voor alle belanghebbenden.

Onze missie

Het is onze missie om uitmuntend te zijn in alle aspecten van onze onderneming, en een professionele beveiligingspartner te worden in het Caribisch Gebied.

Crime prevention is the best security solution!

Advies en offerte

Beveiliging door SECAS is helemaal afgestemd op úw specifieke omstandigheden. Bent u alleenstaand en komt u vaak laat thuis? Verblijft u een deel van de tijd in het buitenland? Heeft u een beperkt budget maar wilt u zich tóch veilig voelen?

SECAS biedt altijd beveiliging op maat. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bespreken. Daarna ontvangt u – ook weer gratis en vrijblijvend – onze offerte.

Bel 424439, voor een afspraak bij U thuis of op kantoor.